Nezáväzný nákupný zoznam, výborná pomôcka

27.augusta 2017

Zaujala vás naša ponuka luxusného a štýlového nábytku a chceli by ste sa o niektorých výrobkoch rýchlo dozvedieť ceny, prípadne podrobnejšie informácie ?

Nepotrebujete si brať do ruky pero s papierom a robiť poznámky alebo vytáčať telefónne číslo. Úplne si vystačíte so svojím počítačom, tabletom či mobilom.

Použite jednoduchý nezáväzný nákupný zoznam, a my Vám obratom do Vašej mailovej schránky pošleme údaje o výrobkoch, ktoré Vás zaujímajú.

Ako na to ?

Keď pri prezeraní našej stránky objavíte výrobok, ktorý sa vám páči, kliknite naň, aby sa vám zobrazil jeho veľký obrázok a vpravo od neho kliknite na piktogram DO NÁKUPNÉHO ZOZNAMU.

Takto si počas návštevy našej webovej stránky môžete do zoznamu postupne naklikať všetky výrobky, ktoré sa vám páčia. Váš otvorený - a ešte neodoslaný - zoznam budete mať neustále k dispozícii na obrazovke v pravom hornom rohu (NÁKUPNÝ ZOZNAM) . Môžete doň pridávať ďalšie a ďalšie výrobky, prípadne niektoré z nich zrušiť.

A na záver dňa už len doplníte mailovú adresu, na ktorú Vám máme poslať odpoveď a kliknete na klávesu ODOSLAŤ ZOZNAM. Je príjemné, keď do odosielacieho formulára uvediete aj svoje meno, aby sme Vás pri odpovedi mohli osloviť.

O odoslaní nezáväzného nákupného zoznamu vám príde mailová správa o tom, že sme váš zoznam prijali. Následne, najneskôr v priebehu pár hodín, vám pošleme cenové relácie ku všetkým výrobkom, ktoré ste do zoznamu uviedli vrátane odpovedí na vaše doplňujúce otázky.

Pretože nábytok z našej ponuky sa vyrába na objednávku klienta, môžete si pri napĺňaní vášho zoznamu voliť ktorúkoľvek vlastnú finálnu kompozíciu (farbu dreva, poťahovú látku, kožu, lemovanie a pod.), alebo len tú, ktorá je na obrázku. Ceny výrobkov sa pre rôzne finálne kompozície navzájom líšia.  Ak si pri výbere zvolíte iné finálne vyhotovenie ako na obrázku, pošleme vám presnú kalkuláciu ceny, ktorá zvolenému vyhotoveniu prislúcha.

Majte však na pamäti, že skutočnú hodnotu nášho luxusného a štýlového nábytku môžete pocítiť len okom a dotykom v našom showroome.